Všechny produkty

Bezlepkové knedlíky s uzeným masem

Hluboce zmrazená potravina BEZ LEPKU

ikona_tipDoporučujeme podávat s dozlatova osmaženou cibulkou a kysaným zelím. Pro změnu můžete zkusit netradiční přílohu – místo zelí poduste krájenou kedlubnu.

Tradiční česká klasika v BEZPEPKOVÉ  RECEPTUŘE  =  bezlepkové bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Během 10 minut si připravíte vydatné hlavní jídlo pro celou rodinu. Spolehlivě zasytí i velké jedlíky.

Alergologické informace:
Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.

Návod na přípravu:
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte 8 – 10 minut od bodu varu nebo poté, co knedlíky vyplavou na hladinu. Zvolna vařte ještě 2 minuty. Doporučujeme posypat osmaženou cibulkou a podávat s kyselým zelím nebo špenátem.

ikona_cesky_vyrobek

 

  • bezlepkove s uzenym masem
Všechny produkty